20 Temmuz 2011 Çarşamba

ROD STEWART'DAN LAS VEGAS DAVETİ

Ünlü İngiliz rock şarkıcısı Rod Stewart, düzenlediği uluslararası yarışmalarla kendini ispatlamak isteyen video yapımcısı, tasarımcı, fotoğrafçı ve sanatçılara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Sanatçının Las Vegas davetini değerlendirmek isteyenler 8 Ağustos'a kadar Türkçe dil desteği bulunan Talenthouse internet sitesinden başvurularını yapabilecek.

Silikon Vadisi merkezli uluslararası bir şirkette pazarlama direktörü olarak görev yapan Burcu Çetin, yaptığı açıklamada, İngiliz rock sanatçısı Rod Stewart'ın sanat hayatına ''The Jeff Beck Group'' adlı grubu ile başladığını söyledi.

Sanatçının bir video yapımcısını Las Vegas'ta Caesars Palace'deki performansına davet ettiğini kaydeden Çetin, ''Video yapımcılarının bu şansı yakalamaları için yapmaları gereken tek şey yaratıcılıklarını gösteren videolarıyla yarışmaya katılmaları'' diye konuştu.

Kazanan yapımcının Rod Stewart'ın 2011 yılı Kasım ayında Las Vegas Caesars Palace'daki showlarından birinde sanatçı sahnedeyken onun çekimlerini yapabileceğini kaydeden Çetin, video çekimlerinin ardından en dikkat çekici kısımların ''rodstewart.com'' ve sanatçının sosyal medya kanallarında yer alacağını bildirdi.

Sanatçının bir başka yarışmasının da tasarımcılar için olduğunu anlatan Çetin, ''Efsanevi sanatçı Rod Stewart Las Vegas showu için tasarımcıları sınırlı sayıda üretilecek bir poster oluşturmaya çağırıyor. Sanatçı, rock&roll ikonu ile onun efsane statüsünü yansıtan benzersiz ve yenilikçi bir sanat arıyor'' dedi.

Yarışmaya grafik tasarımcılar ve illüstratörlerin katılabileceğini kaydeden Çetin, kazanan tasarımın Las Vegas'da Caesars Palace'de fiziksel ve dijital olarak gösterileceğini söyledi.

Rod Stewart performanslarından birinde fotoğrafını çekmek isteyen fotoğrafçıları da Las Vegas'a davet ettiğini dile getiren Çetin, şöyle devam etti:

''Fotoğrafçıların bu daveti kazanabilmeleri için yapmaları gereken tek şey onun ruhunu yansıtan bir fotoğraf göndererek yarışmaya katılmaları. Rod Stewart tüm nitelikli başvuruları ve en yüksek oyu alan başvuruların tamamını gözden geçirerek kazananları seçecek. Kazanan yarışmacı 2011 yılının Kasım ayında Las Vegas'da Caesars Palace'de efsanevi şarkıcının fotoğraflarını çekebilmek için özel izin ile fotoğrafçıların yer aldığı kısma geçerek burada fotoğraflarını çekecek.

SBaşarılı olanlara seyahat ve iki gün konaklama imkanı sağlanacağını belirten Çetin, en yüksek oyu alan 3 katılımcıya da imzalı bir hediye gönderileceğini sözlerine ekledi.

0 yorum:

Yorum Gönder