29 Temmuz 2011 Cuma

KARABURUN'DA SİNEMA VE FOTOĞRAF GÜNLERİ

İzmir, Karaburun'da 3K Kavimler Kapısı Sanat Atölyesi'ndeki sergi 28 Ağustos tarihine kadar açık kalacak. Foto muhabiri Hüseyin Özdemir, yaklaşık 7 yılda çekilen ve Milliyet gazetesinde yayınlanan fotoğraflarını film festivali kapsamında sergiliyor.


Yıldızlar ve ay ışığı altında, deniz manzarası eşliğinde izleyicilerine yazlık sinema keyfi yaşatmayı amaçlayan Film Günleri kapsamında ''Çoğunluk'', ''Press'', ''Bizim Büyük Çaresizliğimiz'', ''Gişe Memuru'', ''İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek'' gibi ödüllü filmler ve belgeseller sinemaseverlerle buluşuyor.

3K Kavimler Kapısı Sanat Derneği tarafından Anadolu Kültür, Karaburun Belediyesi, Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi ve Goethe Enstitüsü’nün katkılarıyla düzenlenen film günleri ulusal ve uluslararsı alanda bir çok ödül alan Seren Yüce'nin ''Çoğunluk'' adlı filmiyle açılıyor.

31 Temmuz'a kadar her akşam saat 21:00’de gerçekleştirilecek gösterimler ücretsiz. Film Günleri kapsamında şu filmler gösteriliyor: ''Çoğunluk'', ''Press'', ''Bizim Büyük Çaresizliğimiz'', ''Gişe Memuru'', ''İstanbul Hatırası: Köprüyü Geçmek'', ''Kaybolmayın Çocuklar'', ''Kukla Tiyatrosu'' ve Mithat Alam Film Merkezi 2011 Hisar Kısa Film Seçkisi.

0 yorum:

Yorum Gönder