4 Nisan 2011 Pazartesi

KOZAN'DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE FİDAN DİKİMİ

Adana'nın Kozan ilçesinde Orman İşletmesi Müdürlüğü, Dünya Ormancılık Yılı dolayısıyla doğa yürüyüşü ve fidan dikimi etkinliği düzenledi.


Orman İşletme Müdürlüğü, Birleşmiş Milletlerce bu yılın "Dünya Ormancılık Yılı" ilan edilmesi ve geçtiğimiz hafta kutlanan Dünya Ormancılık Haftası etkinlikleri kapsamında Hacımürzeli Köyünde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kaymakam İzzettin Sevgili, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Halaçoğlu, Müftü Feramüz Beydoğan, Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Özalp Kunt, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çetin, Orman İşletme Müdürü Mehmet Sağlam, bazı kurum müdürleri ile Kozan Çevre, Kültür Derneği üyeleri ve vatandaşlar, Orman İşletmesi önünde toplanıktan sonra Hacımürzeli köyüne hareket ettiler. Hacımürzeli ve Turgutlu Köyü kırsalından Kiremitlik tepesine ulaşan doğaseverler, burada harnup fidanı diktiler.

Kaymakam İzzettin Sevgili, Kozanlıların yeşile ve ormana çok önem verdiğini ve koruduğunu belirterek, "Yeşil alanların çoğalmasını sağlamak için fidan dikelim ve doğayı koruyalım" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder