24 Mart 2011 Perşembe

BON JOVI ALANA JUDAS PRİEST VE WHİTESNAKE BEDAVA

8 Temmuz'da TT Arena'daki Bon Jovi'ye VIP bileti alanlar Judas Priest ve Whitesnake'in yer alacağı Open Air'in 2. ve 3. gününe bedava girecek.

18 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’u sallamaya hazırlanan Amerikalı rock grubu Bon Jovi’nin 8 Temmuz İstanbul konseriyle ilgili açıklanan detaylar Judas Priest ve Whitesnake gibi efsane grupların yer alacağı Open Air 2011 Festivali’nin de müjdesini verdi. Daha önce Apdi İpekçi Arena’da yapılacağı söylenen Bon Jovi konserinin mekanı Galatasaray TT Arena olacak. Kasım ayında yayımlanan ‘Bon Jovi Greatest Hits’ albümü kapsamındaki turneye Bon Jovi, bir Boeing 747 uçak ve 65 TIR dolusu malzemeyle gelecek.

Purple Concerts tarafından düzenlenen ve programı daha sonra açıklanacak Open Air 2011 festivali kapsamındaki konserin biletleri dün itibariyle Biletix’ten satışa sunuldu. Konserin bilet fiyatları ise ‘Diamond ring’ 550, sahne önü 400, birinci kategori VIP 270, ikinci kategori 125, sahaiçi ayakta 90 ve üçüncü kategori 75 lira olarak belirlendi. Diamond ring, sahne önü ve VIP kategorilerinden bilet alan ilk 5 bin kişi Open Air 2011’in ikinci ve ücüncü gününe bedava girebilecek. Open Air’de şimdilik sahneye çıkacağı açıklanan isimler heavy metal’in efsane grubu Judas Priest ve Whitesnake. Aralarında Iron Maiden’ın da olacağı söylenen diğer gruplar ise daha sonra açıklanacak.

RADİKAL

0 yorum:

Yorum Gönder