11 Şubat 2011 Cuma

TÜRKİYE'NİN İLK TABLETLERİ EXPER'DEN

Exper, tüm dünyada bilgisayar kullanım alışkanlıklarını değiştiren ve bu yıl dünyada 50 milyon kişi tarafından satın alınması beklenen tablet bilgisayar pazarına EasyPad ile girdi.

İstanbul Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan Türkiye’nin ilk tablet bilgisayarı Exper EasyPad'in P10AN modeli, özel tanıtım fiyatıyla 11 Şubat’ta ilk kez Migros mağazalarında tüketiciyle buluşacak.

Hem kurumsal hem de bireysel tüketicilerin hedeflendiği EasyPad’ler, farklı ekran büyüklükleri ve işletim sistemlerine sahip.

EasyPad P10AN modelinde, 10.1 inç çoklu dokunmatik ekran, Nvidia Tegra 2 işlemci, Android 2.2 işletim sistemi bulunuyor. Kullanıma bağlı olarak değişen, ortalama 7,5 saat pil ömrüne sahip EasyPad P10AN, yaklaşık 750 gram ağırlığında. Adobe Flash Player desteği de Easypad P10AN’de mevcut.

Serinin diğer üyesi olan EasyPad P11MS ise 11.6 inç çoklu dokunmatik ekrana, Intel işlemciye, SSD depolama ve Microsoft Home Premium işletim sistemine sahip. Firma tarafından sadece günlük kullanım için değil kurumsal kullanım için de ideal bir ürün olarak geliştirildiği açıklanan EasyPad P11MS, ERP sistemlerine bağlanıp yüksek performansta pek çok uygulamayı çalıştırabilecek. Cihaz aynı zamanda yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde HD uygulamalardan da faydalanabiliyor.

NTVMSNBC

0 yorum:

Yorum Gönder