8 Şubat 2011 Salı

SOSYAL MEDYA HAFTASI BAŞLADI

Sosyal medya üzerine dünyanın en önemli buluşmalarından biri kabul edilen Social Media Week (Sosyal Medya Haftası) 7-11 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Yoğun ilgi gören etkinliğe 4 bine yakın kişi kayıt yaptırdı.

Reklam ajansı McCann Erickson İstanbul'un Başkan Yardımcısı Emir Işık, haftanın tanıtımı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, New York, San Francisco, Roma, Paris, Toronto, Sao Paulo, Londra ve Hong Kong ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek haftada, sosyal medya konusunda uzmanlar ve tanınmış kişilerin İstanbul'da bir araya geleceğini söyledi.

Haftanın, sosyal medya üzerine dünyanın en önemli buluşmalarından biri olduğunu ifade eden Işık, 5 gün boyunca dünyanın 9 ayrı şehrinde sürecek etkinlik ve konferanslar esnasında, sosyal medyanın toplum ve iş hayatı üzerindeki etkisinin tartışılacağını kaydetti.

Social Media Week'in toplumda ve kendi çevrelerinde etkin roller üstlenmiş insanlara ulaşmayı hedeflediğini anlatan Işık, şöyle konuştu:

''Social Media Week'te üst ve orta düzey yöneticiler, iletişimci, gazeteci, sosyal medya ve takipçilere ulaşmayı hedefliyoruz. Etkinliklerimiz çerçevesinde 7-8 Şubatta Galatasaray Üniversitesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Mobil sosyal ağlarda kullanıcı deneyimi, sosyal medya, moda, popülist kültür gibi konuların tartışılacağı etkinliğe 9-11 Şubat tarihlerinde İstanbul Bilgi Üniversitesinde devam edilecek. Burada da gazeteci, müzisyen ve öğretim üyelerinin katılımıyla sosyal medya tartışılacak. Bilgi ve Galatasaray üniversiteleri ile Nublu ve Blogger's Base'nin ev sahipliğini yapacağı organizasyonda aralarında sosyal medyada söz sahibi yöneticiler, profesörler, facebook uluslararası temsilcileri konuşma yapacak.''

Social Media Week'e katılımın ücretsiz olduğunu söyleyen Işık, şimdiye kadar 3 bin 400 kişinin kayıt yaptırdığını, bunun önemli bir rakam olduğunu belirtti.

NTVMSNBC

0 yorum:

Yorum Gönder