24 Ocak 2011 Pazartesi

KAPADOKYA'DA ÜÇ YILDIZLI TATİL!

Nicolas Cage'nin başrolde oynadığı 'Hayalet Sürücü 2' filminin çekimlerinin Kapadokya'da gerçekleştirilmesi; ünlü Hollywood yıldızlarının tatil için Kapadokya'yı tercih etmesine neden oldu. 


Kapadokya'nın bu yıl içerisinde birçok Hollywood yıldızını ağırlayacağı öğrenildi. İddialara göre, Tom Hanks, Al Pacino ve Meg Ryan gibi dünyaca ünlü yıldızlar, ağustos ayı için bölgenin en iyi otellerinden birinde konaklamak için şimdiden rezervasyon yaptı. Hayalet Sürücü filmiyle ününün dünyaya yayılması beklenen bölgede geçen yıl da Bill Gates'in konaklayacağı iddia edilmiş fakat Gates'in yerine korumaları otelde kalmıştı. Hollywood yıldızı Tea Leoni de geçtiğimiz yıllarda ailesiyle birlikte Kapadokya'da konaklamıştı.

Hayalet Sürücü 2'nin başrol oyuncusu Oscar ödüllü Nicolas Cage, Kapadokya'yı çok beğendiğini söyledi. Cage, Zelve Açık Hava Müzesi'ndeki çekimlerin ardından vadiden yürüyerek, kendisini bekleyen aracına doğru geldi. Cage'nin terli ve yorgun, üzerinin oldukça tozlu olduğu görüldü. Ünlü aktör, 'Kapadokya'yı nasıl buldunuz?' sorusuna 'Çok hoş ve güzel' diye yanıt verdi. Nicolas Cage, daha sonra Uçhisar beldesinde eşi ve çocuğuyla beraber kaldığı otele geçti.

AKŞAM – AA

0 yorum:

Yorum Gönder