4 Ocak 2011 Salı

DİSNEY KARAKTERLERİ SÖMESTR TATİLİNDE İSTANBUL'DA

Sevilen Disney kahramanları Mickey Mouse ve arkadaşları, İspanya'da yapılan dünya prömiyerinin ardından ''Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali'' gösterisiyle ilk kez Türkiye'de minik izleyicileriyle buluşacak.

Alınan bilgiye göre, Mickey Mouse ve arkadaşları, 28 Ocak–6 Şubat tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde, ''Küçük Deniz Kızı'', ''Aladdin'' ve Disney/Pixar'dan ''Oyuncak Hikayesi''nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunacaklar.

Gösteride seyirciler, hem günümüzün sevilen şarkılarını, hem de Disney'in en büyük hitlerinin rock, pop, reggae, hip hop, caz ve country tarzı remixlerini dinleyecek, hem de muhteşem bir koreografiye dansla eşlik edecek.

Minik izleyicilerin yanı sıra büyüklerin de beğeniyle izleyeceği bu gösteride, Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Ariel, Sebastian, Ursula, Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz ve Jessie'nin de aralarında bulunduğu 25'den fazla sevilen Disney karakteri rol alacak.

Popüler parçalar ve en sevilen Disney filmlerinden bölümlerle doyasıya dans, müzik ve eğlence yaşatacak ''Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali'' sömestr tatiline renk ve hareket katacak.

İNTERNET HABER

0 yorum:

Yorum Gönder