8 Ekim 2010 Cuma

SAÇLARINIZ UZARKEN, AĞAÇLARINIZ BÜYÜSÜN

Transmed Saç ve Estetik Cerrahi Kliniği, Çekül’ün “7 Ağaç Ormanları” projesine destek veriyor. Kendi korusunu oluşturan Transmed, “Ekim’de Ekim Zamanı” diyerek Ekim ayı içerisinde her saç ekimi yaptırana “7 ağaç” armağan ediyor.

Ağaç ekimine teşvik amacıyla hem hastalarına hem de topluma ‘Ekim’de ekim’ mesajını veren Transmed bu projeyle, ağaç ekimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Elazığ Sivrice’de kendi korusunu oluşturan Transmed, korunun daha da büyümesi için Ekim ayı içerisinde her saç ekimi yaptırana “7 ağaç” armağan ediyor.

Asıl hedefi çevreye duyarlı kampanyalarda bilinç oluşturmak olan Transmed, hastalarını da bu duyarlı kampanyaya dahil ediyor.

Transmed Medikal Direktörü Dr. Melike Külahçı, ÇEKÜL ile gerçekleştirdikleri işbirliğini şöyle anlatıyor:

“Bazı değerleri kaybetmeden önlem almak gerekiyor. Bu hem saçlarımız hem de ağaçlarımız için geçerli. İnsanı güzelleştiren örtü saç ise ülkeyi zenginleştiren de ağaçtır. Önlemi ne kadar çabuk alınırsa o kadar fazla yol alınabilir. Saçları kaybetmeden, ormanları yok etmeden harekete geçmek lazım. Her yıl tükettiğiniz kadar ağacı doğaya geri vermek önemli bir başlangıç; bu nedenle de her medikal misafirimize 7 ağaç hediye ediyoruz. Kaybedilenleri geri kazandırmak bizim en büyük hedefimiz.”

NTVMSNBC

0 yorum:

Yorum Gönder