24 Haziran 2010 Perşembe

ROCK EFSANELERİ İSTANBUL’A GELİYOR

Geçtiğimiz yıl Hollanda, Almanya, İspanya, İsveç, Finlandiya ve İngiltere’de gerçekleşen, bu sene toplamda 11 ülkede gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük festivallerinden biri olan Sonisphere bu sene Purple Concerts organizasyonu ile İnönü Stadyumu'nda gerçekleşiyor.

Rock müziğin en güçlü isimleri, en cüretkar grupları ve en görkemli şovları yarından itibaren üç gün boyunca İstanbullu hayranlarıyla buluşacak.

2008 yılında Purple Concerts organizasyonuyla Metallica’yı on binlerce hayranı yalnız bırakmamıştı. Metallica, bu defa yalnız değil, Bay Area Thrash metalin öncü isimleri olan Slayer, Anthrax ve Megadeth’le dünyada ilk kez düzenlenen Big Four Tour kapsamında geliyor.

Heavy metalin duayen ismi Heaven & Hell, Alman endüstriyel metalin efsane topluluğu Rammstein, Türkiye'de binlerce hayranı bulunan Manowar, grunge rock türünün en önemli isimlerinden Alice in Chains ve daha pek çok ünlü isim tarih yazmaya geliyorlar.

Hayko Cepkin gibi yerli isimler de festivalde yer alacak.

3 gün sürecek festivalde maalesef kamp imkanı olmayacak ancak gelecek yıl için iddialı konuşan organizasyonun mimarı Siyabend Suvari, gelecek yıl için kamp imkanı sağlamayı amaçladıklarını ve bir sonraki yıl sahne alacak iki büyük ismi festival gerçekleşmeden açıklamak istediklerini belirtti.

Sonisphere Festivali bu haftasonu Beşiktaş İnönü Stadyumu’nda gerçekleşecek. Festivalle ilgili ayrıntılı bilgiler için sonispherefestivals.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

NTVMSNBC

1 yorum:

ceren kartal dedi ki...

sonisphere biletleri neredeyse tükenmiş, en mantıklı şey http://live.vodafone.com.tr/ zorlamak gibi gözüküyor dostlar. Adamlar 'metal dedektörü' diye birşey yapmışlar, en metalci, en çok video, müzik paylaşanı bulup puanlandırıyor, ilk 40'a giren de bileti kazanıyor.

Yorum Gönder