8 Haziran 2010 Salı

MTV'NİN SEÇİMİ 'ALACAKARANLIK' OLDU

MTV Film Ödülleri'ne gençliğin yeni fenomeni olan 'Alacakaranlık' serisinin ikinci filmi 'Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay' (The Twilight Saga: New Moon) damgasını vurdu.

Kaliforniya’daki görkemli törende en iyi film seçilen ‘Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay’ın yıldız oyuncuları Kristen Stewart en iyi kadın oyuncu ödülünü, Robert Pattinson ise erkek oyuncu ve ‘global süperstar’ ödüllerini aldı. Gecede en iyi öpüşme sahnesi ödülünün de sahibi olan ‘Alacakaranlık 2’nin devamı niteliğindeki ‘Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma’, tüm dünyada 30 Haziran Cuma günü gösterime girecek.

1992 yılından bu yana verilen MTV Film Ödülleri’nde Anna Kendrick, ‘Aklı Havada’daki (Up In The Air) performansıyla en iyi çıkış yapan yıldız ödülünü alırken; en başarılı kötü karakter dalındaki ödülün sahibi ‘Harry Potter ve Melez Prens’le Tom Felton oldu. En iyi komedi dalında ‘The Hangover’ filmindeki performansıyla Zach Galifianakis, en iyi dövüş sahnesi dalında ‘Obsessed’deki performansıyla Beyonce Knowles ile Ali Larter, en başarılı şaşırtıcı sahne dalında ‘The Hangover’daki performansıyla Ken Jeong; en başarılı korkutucu sahne dalında ‘Jennifer’s Boy’la Amanda Seyfried’in ödüllendirildiği gecede ‘yeni nesil’ ödülünün sahibi ise Sandra Bullcok oldu.

RADİKAL

0 yorum:

Yorum Gönder