24 Mayıs 2010 Pazartesi

AVRUPA'NIN EN GÖZDE 6 OTELİ TÜRKİYE'DE

The Sunday Times gazetesi, "Avrupa’nın en gözde 100 oteli" listesinde Türkiye’den Miapera(İstanbul), Taş Otel(Alaçatı), Bördübet(Bozburun), Dionysos Otel(Kumlubuk) Villa Mahal(Kalkan) ve Yedi Burunlar Lighthouse(Fethiye) oteline de yer verdi.

Pazar günlerinde İngiltere’de yayınlanan The Sunday Times gazetesi, "Avrupa’nın en gözde 100 oteli" listesini yayımladığı haberinde "Siz hiç de her şeyden uzaklaşmak isteğini duymadınız mı? Gerçekten dinlenebileceğiniz ve kendinize gelebileceğiniz güzel birkaç gün geçirebileceğiniz, hoş, küçük, çok karakterli, çekici ve stili olan bir otel bulma arzusunu hiç hissetmediniz mi? Burada beş yıldızlı Hilton otelleri veya fiyakalı Mandarin Oriental otellerinden söz etmiyoruz. Geniş kaplıcalar veya büyük derin toplantı salonlarından söz etmiyoruz. Sadece ufak olup, müşteriye özel hizmet veren, dekoru mükemmel olan, oldukça bağımsız, insanın kendi kendine kalabileceği, otellerden söz ediyoruz" diye yazdı.

Türkiye’deki 6 otelin yanı sıra listede, Fransa’dan 21, İspanya’dan 26, Portekiz’den 4, İtalya’dan 17, Hırvatistan’dan 4, Yunanistan’dan 3, Kuzey Avrupa’dan 14 ve Orta Avrupa’dan 5 otel de yer aldı.

RADİKAL

0 yorum:

Yorum Gönder