2 Nisan 2010 Cuma

TİYATRO FESTİVALİ BAŞLIYOR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından AYGAZ ve OPET sponsorluğunda düzenlenen 17. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali’nin biletleri 3 Nisan Cumartesi günü satışa çıkıyor.

17. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali programında yer alan, yurtdışından 9 tiyatro ve dans topluluğu ve Türkiye’den çoğu seyirciyle ilk kez buluşacak 30 oyun, dans ve performansla bir ay boyunca zevkli bir tiyatro maratonu yaşatacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm yabancı oyunlarda elektronik üst yazıyla sistemiyle Türkçe çeviri uygulamasına bu yıl da devam ediliyor.

Bu yıl 10 Mayıs–10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek 17. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında 18 farklı mekânda sahnelenecek 100’e yakın gösteri yer alıyor.

Sanatseverler İstanbul Tiyatro Festivali biletlerini 3 Nisan Cumartesi gününden itibaren;
• BİLETİX satış noktaları,
• BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00)
• biletix.com'da
• İKSV binasından (Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane, her gün 10.00–19.00 arası) alınabilecek.

17. Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali biletleri ayrıca 18 Nisan’a kadar 29. Uluslararası İstanbul Film Festivali sinemalarından Atlas gişesinden de hizmet bedeli ödemeden temin edilebilecek.

Fiyatları 10TL ile 150 TL arasında değişen bilet alımlarında kredi kartı geçerli olacak ve yabancı gösterilerde tam biletlerin yanı sıra öğrenci ve 65 üstü izleyiciler için indirimli bilet de satılacak. Lale üyeleri yabancı gösterilerin biletlerinde %25’e varan özel indirimden yararlanabilecekler.

HÜRRİYET

0 yorum:

Yorum Gönder