20 Mart 2014 Perşembe

SONY PS4 İÇİN SANAL GERÇEKLİK BAŞLIĞINI AÇIKLADI



Sony sanal gerçeklik başlığı Project Morpheus ili ilgili detayları paylaştı.

Playstation 4 ile uyumlu olan sanal gerçeklik başlığı oyunculara 1080p Full HD görüntü kalitesinin yanında 3D surround ses sistemini de sunuyor. Oyun Geliştiricileri Konferansı 2014 de tanıtılan sanal gerçeklik başlığı Project Morpheus ağırlık olarak hiç yokmuş gibi hissettiriyor buruna veya yanaklara kesinlikle baskı yapmıyor. Tasarım anlamında gayet başarılı olan başlık oyuncuya daha geniş bir oyun alanı sunuyor ve adeta oyunun içine hapsediyor.
Sanal gerçeklik başlığı sayesinde oyun içi görüş 360 dereceye çıkarken oyuncular adete kendilerini oyunun içinde hissedecek. Öte yandan Project Morpheus DualShock 4 ve PlayStation Move ile de uyumlu bir şekilde çalışıyor. Eğer sanal gerçeklik başlığını görüntü anlamında kullanmak istiyor ancak ses anlamında kendi kulaklığınızı mı kullanmak istiyorsanız bunun içinde Project Morpheus’un üzerinde bir giriş bulunuyor.
Sony Project Morpheus Sanal Gerçeklik Başlığının ne zaman piyasaya sürüleceği, ilk olarak nerede piyasaya sürüleceği ve fiyatının ne kadar olacağı ile ilgili bilgiler ise henüz açıklamadı.

0 yorum:

Yorum Gönder