17 Ekim 2014 Cuma

FİAT'DAN TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE ÖZEL FIRSATLAR



Fiat, ticari araç sahiplerinin ihtiyaçlarına yönelik özel bir program başlattı. Fiat’ın başlattığı "10 Numara Fiat" programı, yeni veya ikinci el araç sahibi olan tüm Fiat ticari araç kullanıcılarına danışmanlık hizmetleri, servis indirimleri, araç yenilerken satış fırsatları ve aksesuar indirimleri gibi çok özel fırsatlar sunuyor.

Ticari araç sahibi olmak isteyenler, tüm yasal yükümlülüklerle ilgili bilgilere kolayca ulaşabiliyor ve "10 Numara Fiat" programıyla yetki belgesi çıkarma, yenileme ve takip işlemleri konusunda da ayrıcalık ve indirimlerden yararlanabiliyor.
"10 Numara Fiat" programı kapsamında araç sahipleri, İstanbul’da gece saat 24.00’e kadar servis hizmetinden yararlanıp, 20 noktada ücretsiz kontrol yaptırabiliyor. Aracının yanı sıra ailesi, evi ve işi için Koçtaş, Yurtiçi Kargo, Kliksa gibi birçok farklı markadan özel indirimlerden faydalanıyor.
Hafif ticari araçlarını özel amaçlı kullanan müşterilerine, her an ayrıcalık sağlamayı amaçlayan "10 Numara Fiat" programı, ticari araç sahipleri ve potansiyel müşterilere, "444 22 55" Fiat Çağrı Merkezi üzerinden, yetki belgeleri ile ilgili merak ettikleri her türlü sorunun yanıtını bulabilecekleri danışmanlık hizmeti de sunuyor.
Fiat ticari araç sahipleri, "ONNUMARA" yazarak, araç şasesinin son 8 hanesi, ad ve soyadı bilgileriyle birlikte 5360’a kısa mesaj gönderip, "10 Numara Fiat" programına katılabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder