21 Nisan 2014 Pazartesi

'ÜLKER SİNEMASI' 7. KEZ AÇILDI



Ülker yüz binlerce çocuğu sinema ile tanıştırmak için başlattığı Ülker Çocuk Sinema Şenliği’nin ön gösterimini Artvin’in Arhavi ilçesinde yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Ülker’in 62 ilde düzenleyeceği şenliğin ön gösteriminde çocuklar “Karlar Ülkesi” filmini izledi.
Bu yıl yedincisi yapılan Ülker Çocuk Sinema Şenliğ 24 Nisan’da başlayacak. 62 ilde düzenlenecek çocuk sineması şenliğinde çocuk filmleri ücretsiz gösterilecek, yüz binlerce çocuk ilk defa sinema ile tanışacak. Arhavi’deki gösterime katılan çocuklar filmin ardından şehir merkezinde kurulan şenlik alanında oyun oynayarak, resim çizerek eğlendi. Arhavi’de Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker çocuklarla sohbet etti.
Ülker “Şenlikte her yıl ben ve ailemin de seyrettiği ve çok hoşumuza giden filmler gösteriyoruz. Hatta bazı filmler vizyona yeni giren filmler oluyor. Spor , kültür -sanat ve dengeli beslenme alanlarında gerçekleştirdiğimiz projeler ile son yedi yılda 2 milyon kadar çocuğa dokunarak onları mutlu etmiş olduğumuzu düşünüyoruz. Bunu devam ettireceğiz. Çok daha farklı güzellikler paylaşacağız. Bu etkinlikler benim babamın vasiyetiydi” diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder