26 Mart 2014 Çarşamba

ONE LOVE FESTİVAL'IN SÜRPRİZLERİ BELLİ OLDU!



14-15 Haziran tarihlerinde Parkorman'da gerçekleştirilecek festivalin ilk sürprizleri, sıradışı tarzıyla "Omar Souleyman" ve elektronik müziğin en üretken temsilcilerinden "Bonobo" oldu. Festival biletlerinin ön satışı ise 24 Mart – 9 Nisan 2014 tarihleri arasında, Biletix üzerinden gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin en uzun soluklu şehir festivali "One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata"nın, büyük bir heyecan ve merakla beklenen programı belli olmaya başladı. Avantajlı fiyatlarla ön bilet satışları başlayan ve 14 – 15 Haziran tarihlerinde Parkorman'da düzenlenecek festivalde açıklanan ilk isimler, Ortadoğu'nun uluslararası düzeydeki ilk yıldızı, "Suriyeli Techno" tanımıyla özdeşleşen "Omar Souleyman" ve üretkenliğiyle elektronik müzik dünyasının en önemli isimlerinden biri haline gelen Simon Green; diğer adıyla "Bonobo" oldu.
Ortadoğu'da düğünlerde ve şenliklerde çalınan müzikleri baştan yaratan, Shaabi tınıları ve vahşi Dabke ritimleriyle buluşturduğu sahne performansını Glastonbury, All Tomorrow's Parties gibi uluslararası festivallere taşıyarak bu sıradışılığını Batı müzik dünyasında markalaştırmayı başaran ve Damon Albarn ve Björk gibi isimlerle aynı projelerde anılan Omar Souleyman, festivalcilere alışık olmadıkları, çılgın bir eğlence vadediyor. 5 albüm, sayısız turne ve sıradışı üretkenliğiyle dikkatleri üzerine çeken Bonobo ise, yarattığı müziğin zengin dokusu, duygusal etkisi ve derinliğiyle, "One Love Festival 13 ile Birlikte Hayata" sahnesinde büyüleyici bir elektronik müzik performansına imza atmaya hazırlanıyor.
Festival coşkusunu doyasıya yaşamak üsteyen müzikseverler biletlerini, 24 Mart - 9 Nisan tarihleri arasında, 2 günü de kapsayan kombine biletler olarak sadece 90 TL'ye alabilecek.
Festivalcileri bu yıl Parkorman'da bir de sürpriz bekliyor. "One Love Clubhouse" adı verilen yeni kategoriyle festivalseverlere ayrıcalıklı bir deneyim yaşatılacak. Biletlerini bu kategoriden almayı tercih edenler, yeşillikler arasında özel olarak dekore edilen dağ evi alanında rahat oturma grupları, dans pisti, lezzetli yemek ve içeçecekler, özel bar ve konforlu dinlenme ortamının tadını çıkaracak.
Festival'i One Love Clubhouse ayrıcalıklarıyla yaşamak isteyenler için ise sınırlı sayıdaki bilet satışı 9 Nisan itibarıyla başlayacak.
Bugüne kadar Efes Pilsen sponsorluğundaki 12 yılında; 175 binden fazla müzikseveri, 80'den fazla grubu, 1.500'den fazla sanatçıyı ağırlayan, sıcak yaz günlerinin gelenekselleşen habercisi "One Love Festival ile Birlikte Hayata"nın sürprizleri önümüzdeki günlerde de devam edecek. İki gün boyunca kaliteli müziğin yanı sıra güneşe, doğaya, geceye ve eğlenceye doyacak festivalciler, tüm gün sürecek aktivitelerle keyifli bir hafta sonu yaşayacak.

0 yorum:

Yorum Gönder