28 Ekim 2013 Pazartesi

ŞARKILAR 90'INCI YIL İÇİN GELECEK



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı rock'tan klasiğe farklı kulvarlardan sanatçıların ücretsiz konserleriyle kutlanacak. İşte 'bayramlıklar'...

Teoman Beşiktaş ’ta: Yarın 19.00’da Balmumcu’dan başlayacak meşaleli yürüyüş, Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda Teoman’ın 21.00’de vereceği konserle devam edecek.
Kadıköy’de geçit ve konser: Kadıköy Belediyesi cumhuriyetin 90’ıncı yaşgünü etkinlikleri kapsamında salı sabahı 10.30’da Bağdat Caddesi’nde bir geçit yürüyüşü düzenliyor. Geçitte bisikletliler, klasik otomobiller ve ay-yıldızlı kıyafetlerle gönüllüler olacak. 19.00 itibariyle Bağdat Caddesi’nde gelenekselleşen meşaleli cumhuriyet yürüyüşü var. 21.30’da ise Caddebostan sahilde Volkan Konak konser verecek. Bu yıl ayrıca 90 aydın, sanatçı, gazeteci ve yazardan alınan cumhuriyet mesajları Bağdat Caddesi’nde bir çınar ağacında sergilenecek. Mesaj gönderenler arasında Yaşar Kemal, Fazıl Say, Yıldız Kenter, İdil Biret de var.
Tenordan cumhuriyet şarkıları: Ataşehir’deki alışveriş merkezi Brandium’da Cemi’i Can Deliorman idaresindeki İstanbul Oda Orkestrası 19.00’da konser verecek. Solist ise tenor Hakan Aysev...
Rize’de piyano konseri: Piyanist ve besteci Tuluyhan Uğurlu bugün saat 15.00’te Rize’de Çaykur Cumhuriyet Çay Fabrikası’nın önünde konser verecek.
Nilüfer Ataşehir’de: Ataşehir Belediyesi Cumhuriyet Bayramı’nı Fener Alayı Yürüyüşü ve Nilüfer konseriyle kutluyor. Kutlamalar, yarın 18.30’da Özgürlük Parkı’ndan Fener Alayı Yürüyüşü ile başlayacak. Son durak olan Cumhuriyet Parkı’nda katılımcıları Nilüfer konseri bekliyor.
Latin ezgileriyle bayram: Eyüp’teki Vialand AVM de bayramı Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars grubunun saat 15.00’teki konseriyle kutluyor.
Çocuklar için: Trump Alışveriş Merkezi de 29 Ekim kapsamında çocuklar için ‘Parmak Çocuk ’ adlı bir tiyatro oyunu ve Pace Sanat’ın düzenleyeceği bir resim atölyesi hazırladı. Oyun 13.00’te başlıyor...

0 yorum:

Yorum Gönder