20 Ağustos 2013 Salı

LISA STANSFIELD’DAN 90’LAR RÜZGARI!



90'lı yılların Soul ve Pop müziğinin divası Lisa Stansfield, Türkiye’deki ilk konserini 18 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da vermeye hazırlanıyor.

Baştan çıkarıcı sesiyle 90'lı yılların Soul müzik fenomeni Lisa Stansfield, 18 Eylül’de Harbiye Açıkhava’da gerçekleştireceği ilk konserinde, İstanbullu hayranlarına sürprizler planlıyor.
‘Freddie Mercury Tribute’ konserinde, eğlenceli tarafını ortaya çıkartarak ‘I Want To Break Free’ şarkısında, klibindeki gibi bigudilerle çıkan Stansfield, İstanbul konserinde de farklı performanslarla izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor.
Dünyanın dört bir yanında listelerin ilk sıralarında uzun süre kalan Lisa Stansfield, George Michael, Queen, 2Pac, Coldcut ve idolü olan Barry White’la birlikte imza attığı parçalarla sayısız Brit, Ivor Novello ve Billboard ödüllerinin sahibi oldu.
“All Around The World”, “Never, Never Gonna Give You Up”, “Change” ve “The Real Thing” gibi parçalara imza atan Lisa Stansfield, ‘Turkcell Yıldızlı Geceler’ kapsamında 18 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye’deki ilk konseriyle, Harbiye Açıkhava’da İstanbul’u fethetmeye hazırlanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder