21 Mayıs 2013 Salı

KAŞ DEVLET HASTANESİ'NE HORMON CİHAZI VE YENİ DİŞ POLİKLİNİĞİ HİZMETİ



Antalya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı Kaş Devlet Hastanesi'ne hormon cihazı kuruldu. Söz konusu hastanede diş tedavi ve protez merkezi bünyesinde yeni bir diş polikliniği de hizmet vermeye başladı.

Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Nesli Yiğitsoy, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'nin yaptığı toplu alım ihalesi ile hastaneye kazandırılan hormon cihazının ilçedekiler için büyük büyük kolaylık olduğunu ifade etti. Ayrıca ilk etapta 10 parametre ile çalışılmaya başlanan hormon testlerinin zamanla daha da artacağını belirten Yiğitsoy, "Vatandaş, artık hormon tahlil sonuçlarını aynı gün alabilecek. Yeni ataması yapılan uzman hekimlerin çalışmaya başlamasıyla da bu hizmetler daha anlamlı hale gelecek." diye konuştu.
Kaş Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet vermekte olan Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nde açılan diş polikliniği sayısının 4'e yükseldiğini ifade eden Yiğitsoy, yeni açılan poliklinik ile hastaların daha kısa süre içerisinde işlemlerinin yapılacağını kaydetti. Hastaların randevu sürelerinin daha da kısalacağını belirten Yiğitsoy, "Merkez ilçe ihtiyaçlarına daha iyi cevap verecek hale gelecek." dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder