20 Aralık 2012 Perşembe

APPLE'CILARA MÜJDE! KABLOSUZ AĞ PROBLEMLERİ 'İOS 6.0.2' İLE ÇÖZÜLÜYOR



Bir süredir iPhone 5 ve iPad mini'lerde karşılaşılan kablosuz ağ sorunları 6.0.2 güncellemesiyle birlikte ortadan kalkıyor.

Apple'ın geçtiğimiz dönemlerde iOS 6'ya dair ilk güncellemesi olan 6.0.1'i yayımladığını belirtmiştik. iPhone, iPad ve iPod touch'ı kapsayan 69.7 MB'lık bu güncelleştirmeyle beraber sistemde karşılaşılan birtakım sorunlar ortadan kaldırılmıştı.
Bunun ardından firma, özellikle iPhone 5 ve iPad mini kullanıcılarının muzdarip olduğu kablosuz ağ bağlantı sorunlarına ilişkin çalışmalar yapmaya başlamıştı ve merakla beklenen iOS 6.0.2 güncellemesi yayımlandı. Güncelleme az önce de kablosuz ağ bağlantısında çeşitli sıkıntılar olduğunu belirttiğimiz iPhone 5 ve iPad mini kullanıcılarını kapsıyor. 51.4 MB'lık güncelleştirmeye dair sürüm notlarında yalnızca "Wi-Fi'yi etkileyebilen bir hatayı düzeltir" şeklinde bir bildiri yer alıyor. Ancak buna ek olarak bilinmeyen ya da gün yüzüne çıkmayan ufak hataların giderilmiş olması da söz konusu.
Şu an Apple tarafındaki birtakım aksaklıklar sebebiyle bazı ürünlerde güncelleştirme alınamıyor. Bu durumda iTunes üzerinden aynı işlemi yapmanızda yarar var.

0 yorum:

Yorum Gönder