18 Temmuz 2012 Çarşamba

MORRISSEY İSTANBUL CAZ FESTİVALİ'NDE...

19. İstanbul Caz Festivali, Mavi’nin sponsorluğunda bir efsaneyi ağırlıyor. İngiliz alternatif müziğinin ikonlarından, efsanevi topluluk The Smiths’in kurucusu, duyarlı ve protest şarkıların söz yazarı Morrissey, 19 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00’da Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde Mavi sponsorluğunda vereceği konserle festivalin finalini gerçekleştirecek.


Saat 21.00’de başlayacak gecenin açılışını, Morrissey’in turnesine eşlik eden, Amerikalı şarkıcı Kristeen Young yapacak. 4 oktavlık sesi, agresif vokal tarzıyla dikkat çeken ve daha önce birçok long play yayınlayan Young, 2011’de V the Volcanic isimli bir EP yayınladı. Morrissey’e 2012 turnesinde eşlik eden Young, şu sıralar yeni albümü üzerinde çalışıyor.

Rock dünyasının yaşayan efsanelerinden, modern indie rock müziğin temellerini atan Morrissey’in konserlerinde You Have Killed Me, Let Me Kiss You ve Everyday Is Like Sunday gibi şarkılarının yanı sıra The Smiths döneminden Meat Is Murder, How Soon Is Now, Shoplifters Of The World Unite, Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me ve I Know It’s Over gibi sevilen şarkılarını da söylediğini belirtelim.

Morrissey konserinin biletleri 350 TL, 250 TL, 200 TL, 150 TL, 120 TL, 100 TL ve 60 TL (öğrenci) üzerinden, BİLETİX satış kanalları ve İKSV’den satılıyor. Konser günü mekân girişinden de bilet satışı olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder