31 Mayıs 2012 Perşembe

AKBANK CAZ GÜNLERİ BAŞLIYOR

Akbank Sanat, 7-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Akbank Sanat Caz Günleri ile dünyaca ünlü ustaları ve genç yetenekleri ağırlıyor.


JAmZZ Akbank Caz Festivali Genç Yetenekler Yarışması”nın ödüllü müzisyenleri; Utku Akyol, Nilay Tezsay, Bengisu Önal, Ali Tolga Demirtaş, Efe Oğur ve Volkan Topakoğlu’nun 07 Haziran Perşembe günü gerçekleştirecekleri konser ile başlayacak olan Akbank Sanat Caz Günleri; 12 Haziran Salı günü 70’lerin jazz-rock müziğini günümüzle buluşturan başarılı İskandinav grup ODDJOB ile devam edecek.

Müzik otoritelerinin İngiliz cazının ikinci altın çağının en önemli kaydı, bu yıl dinleyeceğiniz en mükemmel beste ve yorumlardan biri olarak değerlendirdiği Mark Lockheart's In Deep’in 14 Haziran Perşembe günkü konserinin ardından; 20 Haziran Çarşamba günü “Dünyanın en heyecan verici piyanolu üçlüsü” olarak tanımlanan Michael Wollny’s (em) grubu sahne alacak.

Akbank Sanat Caz Günleri’nin kapanış konserinde ise Oscar’lı yönetmen Clint Eastwood’un cazcı oğlu Kyle Eastwood grubu Kyle Eastwood Band ile 21 Haziran Perşembe Akbank Sanat sahnesinde olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder