7 Şubat 2012 Salı

BU DAVET BARIŞ MANÇO ÖZLEMİ ÇEKENLER İÇİN

Küçükçekmece Belediyesi, 10 Şubat Cuma günü, saat 20.00’de, Sefaköy Kültür Merkezi’nde Barış’a Özlem Gecesine ev sahipliği yapacak.



Türk müzik tarihinin en kıymetli sanatçılarından Barış Manço’nun aramızdan ayrılışının 13. yılı. 7’den 70’e hepimizin Barış Abisi arkasında sadece dillere pelesenk şarkılar, tv programları bırakmadı. Kıyafetleri, derin sözleri, gezdiği ülkeler ve gerçekleştirdiği söyleşilerle de çok sayıda insana dokunmayı başardı.

Doğu ve Batı’nın barış içinde olması arzusu çocuklarına isim oldu. Doğukan ve Batıkan Manço, Sefaköy Kültür Merkezi’nde “Babam Barış Manço” konulu bir söyleşi ile bize O’nun baba yanını anlatacaklar.

Program kapsamında Barış Manço’ya ait Lale, Doğukan ve Batıkan Manço’nun aile arşivinden temin edilen fotoğrafların ve Barış Manço’ya ait özel eşyalardan oluşan özel bir serginin açılışı gerçekleşecek. “Adam Olacak Çocuk” tan “Adam Olmuş Çocuk” a bir serüveni, Batuhan Aydar’dan dinleyeceğiz.

Şarkılarından oluşan özel bir repertuar, GRUP SEKSENDÖRT tarafından seslendirilecek. Gecenin sunuculuğunu ise NTV’nin sevilen ismi Yekta Kopan üstlenecek.

0 yorum:

Yorum Gönder