18 Ocak 2012 Çarşamba

6.4 MİLYON ABONEYE ‘TADIMLIK’ İNTERNET

Türk Telekom (TT), Türkiye’de internet servisi kullanmayan 6.4 milyon ev ve iş telefonu abonesine günlük ve saatlik internet hizmeti sunmak adına ‘Lokum Paketi’ni kullanıma açıyor. Şirket, abonelere sözleşme veya ek ücret zorunluluğu getirmiyor. Aboneler ihtiyaç duyduklarında saatlik ve günlük internet paketlerini satın alabiliyor.

Türk Telekom CEO’su Gökhan Bozkurt, ”Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşümüne destek olma vizyonumuz doğrultusunda pazarı genişleteceğine ve ülkemizdeki internet kullanımını artıracağına inandığımız devrim niteliği taşıyan bir hizmeti başlatmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Lokum adını verdiğimiz yeni hizmetimizle 6 yıl aradan sonra perakende internet pazarına kuvvetli bir giriş yapıyoruz” dedi.

Adım adım “lokum” internet

- Ev telefonu olan aboneye bedava tak çalıştır modem veriliyor.

- Abonenin evi internete bağlanıyor, bunun için ücret alınmıyor.

- www.ttlokum.com adlı internet sitesine abone ücret ödemeden bağlanıyor. Burada haber, spor, kadın, magazin gibi konularda güncel içerik sunuluyor.

- Abone bu içerik ve hizmetler dışında internete bağlanmak, farklı sitelere ulaşmak isterse ona iki alternatif paket sunuluyor.

- “Saat” paketinde 1 saat başına 1 TL, “Gün” paketinde günlük 2 TL ödeyerek internete erişim sağlıyor

- İlgili bedel abonenin Türk Telekom faturasına yansıtılıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder