18 Kasım 2011 Cuma

iPHONEOGRAPHY SERGİSİ ANKARA'DA AÇILIYOR

iPhoneography adı verilen yeni fotoğraf akımı, dünya kentlerinde ardı ardına açılan sergiler ile profesyonel fotoğrafçıların da yüzünü döndüğü yeni bir alan haline geldi. Geçtiğimiz Ekim ayının ilk gününde Türkiye'nin ilk iPhone fotoğrafları sergisini gerçekleştiren iPhoneographyTR, ikinci sergisiyi 19 Kasım Cumartesi günü, saat 16.30'da Ankara'da açıyor.

Akıllı telefonlar ile çekilen fotoğraflardan oluşan iPhoneography sergisi, başkentli fotoğraf severlerle buluşacak. Türk iPhone fotoğrafçılarının ABD, İngiltere, İtalya, Rusya gibi ülkelerin yanı sıra Ankara sokaklarında yakaladıkları kareler, fotoğraf sergisine dönüşecek. Geçtiğimiz Ekim ayının ilk gününde Türkiye'nin ilk iPhone fotoğrafları sergisini Ankara'da gerçekleştiren iPhoneographyTR’nin ikinci etkinliğine 22 fotoğrafçı katılıyor.

Bilkent Kültür Girişimi’nce desteklenen iPhoneography sergisi, yarın saat 16.30’da Gaziosmanpaşa, Attar Sokak’taki SushiCo’da gerçekleştirilecek. İki hafta boyunca açık kalacak sergi, her yaştan başkentli fotoğrafseverleri bekliyor.

iPhoneography adı verilen yeni fotoğraf akımı, dünya kentlerinde ardı ardına açılan sergiler ile profesyonel fotoğrafçıların yüzünü döndüğü yeni bir alan. Kolay taşınabilen akıllı telefonlar, önemli anları yakalamaya olanak tanırken, fotoğrafta doğallığı bozmuyor. iPhoneography sergisinde yer alacak fotoğrafların en önemli özelliği, akıllı telefonlar ile çekilmiş ve yine bu cihazlar üzerindeki küçük programlar aracılığıyla işlenmiş olmaları.

0 yorum:

Yorum Gönder