3 Kasım 2011 Perşembe

BU KEZ TÜRKÜLER VAN İÇİN SÖYLENECEK

Van’daki depremzedelere yardım etkinliklerine türkücüler de katıldı. Şişli Belediyesi ve Gişe Organizasyon’un desteğiyle düzenlenen ‘Gideriz Van’a Doğru, Türkülerimiz Van İçin’ başlıklı konserde Yavuz Bingöl, Zülfü Livaneli, Edip Akbayram, Volkan Konak, Kerem Alışık, Yeni Türkü, Zara, Belkıs Akkale, Arif Sağ, Erdal Erzincan, Mercan Erzincan, Cengiz Özkan, Gülay, Sevcan Orhan, Tolga Sağ, Pınar Sağ, Onur Akın, Suavi, Melike Demirağ, Mazlum Çimen, Arzu ve İzzet Altınmeşe Van’daki depremzedelere yardım için sahne alacak.


Yarın akşam 20.00’de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek konserin tüm geliri Türk Kızılayı aracılığıyla depremzedelere bağışlanacak. Oktay Kaynarca ve Songül Öden’in sunuculuğunu yapacağı gecede Can Dündar’ın hazırladığı ‘1999 yılından Van depremine kadar ne öğrenmişiz’ konulu kısa film de gösteriliyor.

Gecede sahne alacak sanatçılardan Yavuz Bingöl, konsere gelecek olan herkesin yanında bir adet battaniye ve çocuk maması getirmesi için çağrıda bulundu ve toplanan eşyaların kapıda bekleyen TIR’lara yüklenip gece sonunda Van’a gönderileceğini belirtti.

0 yorum:

Yorum Gönder