10 Haziran 2011 Cuma

TOROSLAR'DA ÖĞRENCİLER SOKAKLARI TEMİZLEDİ

Toroslar Belediyesi, 5-11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Koruma Haftası dolayısıyla, öğrencilerle temizlik kampanyası düzenledi.

Bu yıl ikincisi organize edilen ve geçen yıl büyük ses getiren çalışma; pilot bölge seçilen Çavuşlu Mahallesi’nde, Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu izci grubu ile Çavuşlu İlköğretim Okulu’nun minik öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuklara çevre bilincini aşılamak ve halkın çevreye olan duyarlılığını arttırmak amacıyla yapılan temizlik kampanyasına; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları ile okul müdürleri de katıldı.

Etkinlik kapsamında Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, öğrencilerle beraber sokak sokak dolaşarak mahalle aralarında ve parklarda çöp topladı. Temizlik kampanyasını düzenlemelerindeki amacın; çocukları çevre konusunda daha bilinçli yetiştirmek olduğunu belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, minik öğrencilere, temizlik konusunda gösterdikleri duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür etti.

0 yorum:

Yorum Gönder