25 Eylül 2010 Cumartesi

DÜNYACA ÜNLÜ 8 SPOR VE DANS EĞİTMENİ İSTANBUL'DA!

Sports International Fitness ve Tenis Kulüpleri tarafından düzenlenen “İstanbul Fitness Convention 2010”, 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Spor ve dans tutkunları, Ataköy Marina’daki kulüpte uluslararası üne sahip sekiz spor ve dans eğitmeni eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Sports International aerobik eğitmeni Fatih Günaydın koordinasyonunda düzenlenen organizasyona; Dominik Cumhuriyeti’nden Step, Latin, Raggae dansçısı JOSE MARTINEZ, Rusya’dan Hi-Lo, Jazz, Step dansçısı KATIA VASILENKO, Fransa’dan aerobik-fitness eğitmeni STEPHANE MIGNERAT, Fransa’dan Step dansçısı AUDREY FOURCADE, Fransa’dan step dansçısı GUILLAUME ROQEFERE, Yunanistan’dan MARIOS MELETIS, Amerika’dan MARVIN FOSTER gibi uluslararası eğitmenler katılacak.

Sports International’ın Ataköy Marina’daki kulübünde; pek çok ünlü isimle çalışmış olan eğitmenler eşliğinde, iki paralel stüdyoda toplam 32 “Masterclass” programı olacak. Farklı dans türlerinin ve sporun en keyifli yönlerinin keşfedileceği etkinlikte; spor yapma alışkanlığının ruh bütünlüğü ile birleştirilmesi, üyelerin birlikte eğlenceli anlar geçirmesi amaçlanıyor.

MİLLİYET

0 yorum:

Yorum Gönder