22 Eylül 2010 Çarşamba

ALTIN ÖRÜMCEK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Doruknet tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Altın Örümcek Ödülleri, 2009 yılının en iyi web sitesi ödüllerinin dağıtıldığı gecede BKM Mutfak Ekibi skeçleriyle izleyenleri kahkahalara boğdu. Şarkıcı Yalın'ın web sayfası 'www.yalinonline.com', 'En İyi Ünlü Sitesi' seçilirken, yakışıklı şarkıcı ödülü sitenin tasarımcısıyla birlikte aldı.

Toplam 33 kategoride ödüllerin dağıtıldığı törende, Türk Hava Yolları 'En İyi Kurumsal Web Sitesi', Efes Pilsen 'Üretim-Sanayi' kategorisinde ödüle layık görüldü. 'Telekomünikasyon' kategorisinde ise TTNet web sitesi seçildi. 2009 yılının 'En İyi Web Sitesi Özel Ödülü' 'www.vobnedir.com' ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nın olurken, 'En İyi Erişilebilir Web Sitesi Özel Ödülü'nü 'www.hsbc.com.tr' ile HSBC Bank kazandı. Törenin ardından ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil konser verdi.

Kuruçeşme Arena'da düzenlenen ödül töreninde, ''2009 yılının En İyi Web Sitesi Özel Ödülü'', Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsasının ''www.vobnedir.org'' sitesinin oldu.

Toplam 33 kategoride ödül dağıtılan gecede, ''www.hsbc.com.tr'' internet sitesi, ''En İyi Erişilebilir Web Sitesi Özel Ödülü''nü kazandı. www.hsbc.com.tr yetkilisine ödülünü, AK Parti Milletvekili Lokman Ayva verdi.

Törende Türk Hava Yolları, ''www.thy.com.tr'' web adresiyle ''En İyi Kurumsal Web Sitesi'' kategorisinde ödül alırken TTNET, ''www.ttnet.com.tr'' internet sitesiyle ''Telekomünikasyon'' kategorisinde ödüle layık görüldü.

52 kişilik jüri tarafından seçilen kategori birincileri arasında ''www.efespilsen.com.tr'' adresi de Efes Pilsen'e birincilik ödülü kazandırdı.

Haber kategorisinde birincilik ödülü NTVMSNBC'ye ait ''ntvmsnbc.com'' sitesine verilirken Anadolu Ajansı ''www.aa.com.tr'' internet sitesiyle ikinci oldu.

Anadolu Ajansının internet sitesi, ''Halkın Favorileri'' olarak adlandırılan ve halk tarafından seçilen internet siteleri arasında da yer aldı.

Törende konuşan DorukNet Genel Müdürü Gökhan Erkman, bu organizasyonla çok yeni ve çok farklı projeler ortaya çıkmaya başladığını ifade ederek, Altın Örümcek yarışmasının Türkiye'nin en prestijli ödüllerinden biri haline geldiğini söyledi.

HABER TÜRK

0 yorum:

Yorum Gönder