19 Ağustos 2010 Perşembe

TÜRKÇE PS3 OYUNLARI EN NİHAYET!

Sadece PlayStation 3 konsolu için hazırlanan oyunları Türkçe oynayamamaktan şikayetçi oyun severlere iyi haber. Firmanın kendi portföyündeki oyunlardan üçü peşi sıra Türkçe olarak piyasaya sürülecek.

Almanya’nın Köln kentinde düzenlenen Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) Exclusive Preview özel medya gecesinde, firmanın yeni oyunları ve artırılmış depolama kapasiteli konsollar tanıtıldı. Etkinlik sırasında yapılan açıklamaya göre Türkçe dil seçeneğiyle Türkiye’de piyasaya sürülecek ilk oyun, ‘aile oyunu’ olarak konumlandırılan Start the Party olacak. Oyun ayrıca Türkiye’de Move hareket kumandasıyla oynanacak ilk oyunlardan.

Türkçe dil seçeneği olan diğer oyunlar, Gran Turismo 5 ile KillZone 3 ise, Kasım ve Şubat aylarında Türkiyeli oyunseverlerle buluşacak. GT5 aynı zamanda Türkiye’de 3D olarak satışa sunulacak olan ilk oyun. Türkiyeli oyun severler KillZone 3’ü de 3D oynama şansına sahip olacak.

320 GB kapasiteli PS3 konsolun Eylül ayında, 160GB olanınsa Ekim ortasında piyasaya verilmesi bekleniyor. Konsolların Avrupa satış fiyatları sırasıyla 349 euro ve 299 euro olarak açıklandı.

SCEE etkinliğinde büyük ilgi gören hareket sensörlü Move kumanda paketinin Türkiye’deki çıkış tarihiyse 15 Eylül. Hareket kumandası 40 euro, navigasyon kumandasıysa 30 euro fiyat etiketi taşıyacak. Ayrıca hareket kumandası, EyeCam kamera ve starter demo kitinin yer aldığı Starter’s Pack ise 60 euro’ya satışa sunulacak.

NTVMSNBC

0 yorum:

Yorum Gönder