28 Temmuz 2010 Çarşamba

VERGİ GÜNDEMİ ARTIK CEPTEN TAKİP EDİLEBİLECEK

Danışmanlık firması Deloitte Türkiye'nin yeni vergi bilgilendirme platformu cep.verginet.net mobil web sitesi sayesinde profesyoneller artık vergi alanındaki tüm sıcak gelişmelerden anında haberdar olabiliyor. Uygulamayla vergi haberleri ve vergi gündemi cep telefonlarından izlenebiliyor.

Akıllı cep telefonu kullanıcıları, cep.verginet.net üzerinden sadece sıcak gelişmeleri takip etmekle kalmıyor, aynı zamanda güncel vergi takvimini inceleyip kendi mobil ajandalarına da not edebiliyor. Mobil web tarayıcılar üzerinden çok hızlı erişilen cep.verginet.net ile kullanıcılar Vergi ve Gümrük Sirkülerleri ile mevzuatla ilgili değişikliklere tanıklık edecek. Firmanın bu site üzerinden sunduğu pratik bilgiler ve hesaplama araçları da çalışma saatlerinde profesyonellere destek olacak.

Deloitte'un yeni web uygulaması cep.verginet.net'e herkes ücretsiz olarak erişebiliyor. Hizmet almak isteyenlerin telefonlarının mobil web tarayıcısına cep.verginet.net adresini yazmaları yeterli. Mobil web tarayıcıların Sık Kullanılanlar / Bookmark listesine eklenebilen cep.verginet.net bağlantısı, daha şimdiden profesyonellerin sık başvuracağı referans adresler arasında yer almaya aday görünüyor.

ZAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder