3 Mayıs 2010 Pazartesi

ÇOCUKLAR İÇİN 84 BİN TL TOPLANDI

UNICEF ve Federal Almanya Büyükelçiliği'nin bu yıl "Mayıs'a dans" balosunu çocuklar yararına düzenlediği gecede 84 bin 860 TL yardım toplandı.


Açık artırmayı tiyatro ve sinema oyuncusu, UNICEF İyi Niyet Elçisi Müjdat Gezen yönetti. Gezen'in çocuklar yararına daha çok gelir sağlamak için özel gayretleri dikkat çekti. Gecede, dünyaca ünlü piyanist Anjelika Akbar, pop müzik ses sanatçısı Nilüfer'in yanı sıra sinema oyuncusu, yönetmeni Türkan Şoray çocuklar için bir araya geldi. TRT Çocuk Korusu Anjelika Akbar'ın piyanosu eşliğinde şarkılarını seslendirdi. Gecede gazeteci,televizyon yapımcısı ve UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Tayfun Talipoğlu'nun fal bakması Müjdat Gezen'in esprilerine konu oldu. Talipoğlu çekilişle iki kişiye fal baktı.

Almanların artık gelenekselleşen Mayıs'ı dansla karşılama balosu bu yıl UNICEF İle birlikte organize edildi. Çocuklar yararına yapılan müzayede 19 bin 500 dolar ve 56 bin 500 TL olmak üzere toplam 84 bin 860 TL yardım toplandı. Organizasyona çok sayıda ressam tablolarını ücretsiz bağışladı.

0 yorum:

Yorum Gönder