10 Mart 2010 Çarşamba

GSM ŞİRKETLERİ DEPREMZEDELERİ UNUTMADI

Avea, dün meydana gelen deprem dolayısıyla Elazığ'daki abonelerine her yöne 300 dakikalık ücretsiz konuşma hediye etti. Vodafone da, 1 hafta boyunca her yöne ücretsiz yurtiçi görüşme sağlayacak.

AVEA:

Deprem bölgesinde yaşayan abonelerine her yöne 300 dakikalık ücretsiz konuşma hediye eden Avea, bölgeye sevk ettiği teknik personel ve mobil istasyonlarla da bölgedeki iletişimin kesintisiz sürdürülmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgeye 2 mühendis ve teknisyenlerden oluşan 30 kişilik teknik personel gönderen Avea, Malatya'dan gönderdiği mobil istasyonlarını Kovancılar-Okçular köyüne ve Kovancılar Hastanesi'ne konuşlandırdı.

Ayrıca kapasite artırımı için de deprem bölgesine teknik donanım sağlayan Avea, bölgeye mobil istasyonlar ve jeneratörlerle destek veriyor.

VODAFONE:

Vodafone, depremde mağdur olan vatandaşların iletişim kurmaya en çok ihtiyaç duydukları zor günlerinde, yakınları ile diledikleri gibi hiçbir ücret ödemeden görüşmeleri amacıyla, deprem bölgesinde bulunan tüm abonelerine 9 Mart itibariyle 1 hafta boyunca her yöne ücretsiz yurtiçi görüşme sağladı. Ayrıca kontörlü hatlar için de 100 kontör yüklendi.

Felaket sonrası bölgede kesintisiz iletişim sağlayan Vodafone Türkiye, iletişim ihtiyaçlarında görülebilecek olası artışı karşılamak üzere mobil baz istasyonlarının da bölgeye naklini gerçekleştirdi.

TURKCELL:

Turkcell de, deprem dolayısıyla Elazığ'da yaşayan müşterilerinin faturalarını 1 ay erteleme kararı almıştı.

CNN TÜRK

0 yorum:

Yorum Gönder